Planlegger du en klatring tur i Australia og USA?

By brattesider.no


Posted On 20 Jun 17 - 01:06:00Planlegger du en klatring tur i Australia og USA?

Fjellklatring er en av de mest spennende idrett noensinne. Dessverre kan fjellklatring ikke gjøres i en hvilken som helst land. Bare noen land har plass og utstyr for en sport som fjellklatring. Som et resultat, de fleste klatrere entusiaster jag til disse landene for å få sin del av fjellklatring. De beste landene som gir best fjellklatring erfaring er Australia og Amerika. Begge landene er lett å komme inn på grunn av deres elektroniske søknadsskjema, som betyr at klatrere kan bare søke om visum på nettet i stedet for å stå opp i kø på den lokale ambassaden. Med de enkleste fasilitetene som tilbys av disse landene, er grunnen til at klatrere foretrekker å gå til enten Australia eller USA denne

Fjellklatring i Australia

Fjellklatring er en populær sport i Australia, noe som forklarer hvorfor Australia har noen av de beste stedene for fjellklatring. De mest populære stedene i Australia der klatrere kan gå å praktisere sin hobby er Melbourne, Sydney og Tasmania.

Før de kommer til Australia for fjellklatring

Før du drar over til Australia for fjellklatring, vil klatrere må søke om en working holiday australia visum. ETA også kjent som en Electronic Travel Authority, tilbyr fjellklatrere en enkel måte å reise til Australia. Alle kan søke på nettet så lenge deres land har under godkjente listen over land. Bare pass, e-postadresse og et kredittkort er nødvendig i prosessen med å lage en ETA-program. Så snart ETA søknaden har blitt bekreftet, vil det være lett å komme inn Australia fra da av. Den godkjente ETA søknaden er allerede ansett som en gyldig reisedokument fra australske myndigheter. Bortsett fra turistformål, er søkere ikke lov til å jobbe eller studere i Australia under sitt opphold der. Søkere vil kunne bo og nyte fjellklatring så mye som de ønsker i tre måneder.

Fjellklatring i Melbourne

Det er tre perfekte steder for fjellklatring i Melbourne. De er i Mount Arapiles, The Grampians og Mount Buffalo. Mount Arapiles har uten tvil den beste kvalitet og kvantitet for fjellklatring. The Grampians består av en stor park som er kupert og skogkledd. Det er uvirkelig fantastisk, og det er også det største området for fjellklatring i Australia. Det er perfekt for alle typer fjellklatrere. Ligger 1500 m over havet er Mount Buffalo, som har en alpin stil klatring. Det gir en interessant reise for klatrere som det tilbyr to forskjellige stiler av fjellklatring.

Det beste fjellklatring sted i Sydney må være Blue Mountains. Det er funnet vest i Sydney, og det har sportsklatring og trad fjellklatring. Kjent som det eneste området i Sydney for fjellklatring, Blue Mountains har et enormt område med enkel banen til lange multi-punkts ruter for alle typer klatrere. Tasmania Island har de mest fantastiske klatrefjell flekker. Det varierer fra forskjellige steder, for eksempel doleritt, Launceston Cataract Gorge, Adamsfield og Freycinet. Ulike typer fjellklatring kan gjøres på disse plassene. Freycinet har granitt sjøklippe klatring og Adamsfield har sportsklatring. Andre steder i Tasmania inkluderer French Cap og Mt Geryon, som har en alpin multi-pitch klatring.

Fjellklatring i USA

Det er spennende å være en stor fan av fjellklatring og å være bosatt i USA. Dette er fordi USA har noen av de beste stedene i fjellklatring i verden. Faktisk, fjellklatrere fra hele verden ofte tilbringe ferien i USA nettopp på grunn av de store klatrefjell flekker. Noen av de beste klatrefjell flekker i USA er Leavenworth i Washington og Joshua Tree National Park i California.

Fjellklatring i Leavenworth

Fra North Cascades of Washington hele veien til Catskills av New York, er disse steinete landskap regnet blant de beste klatrefjell steder i USA De fleste klatrere som bor i dette området liker å gå til Leavenworth å forfølge sin hobby fordi de som bor utenfor dette området, er egentlig ikke klar over Leavenworth og at det er ganske tett område.

Fjellklatring i Joshua Tree National Park

The Joshua Tree National Park regnes som en av de beste klatrefjell flekker i USA Det er så populær at den har sine egne topp klatre måneder, som er fra oktober til april. Det er også åpent når andre fjellklatring plassene er stengt. Hva gjør Joshua Tree National Park er kjent for fjellklatrere er det faktum at det har over 8000 kjente klatrer opp sine fjellformasjoner.

Komme inn mot USA

Siden innføringen av Visa Waiver Program (VWP), har mange fjellklatrere vært lett å komme inn i USA gjennom ESTA. ESTA kan brukes når som helst før den planlagte fjellklatring tur selv om det er bedre og tryggere å bruke før du gjør reise- og hotellreservasjoner. Bare de, hvis land har under Visa Waiver Program (VWP) kan søke om ESTA. Et pass, kontaktinformasjon og kredittkort er nødvendig for å søke om ESTA online. Hver godkjent ESTA søknad vil tillate søkeren å bo og være i USA for mer eller mindre tre måneder.


messages.blogsearch

messages.blogcategories

NULL


0